2004-11-15

 

Lidt distræt har man vel altid ... hvor kom jeg fra?

Jeg var i dag på vej hjem fra universitetet da jeg kom forbi tre postkasser der hang på et posthus' ydermur - et meget naturligt sted for sådan nogen at hænge, vil jeg mene. Jeg bemærkede af en eller anden grund at en dame smed et brev i en af dem, hvilket mindede mig om at jeg da faktisk havde et par breve med, jeg skulle have sendt.

Den naturlige reaktion havde nu været at gå direkte hen og smide mine breve i en af de tre postkasser, men sådan fungerer min hjerne åbenbart ikke. Mange års skarp matematisk træning har overbevist den om at man først lige skal overbevise sig om at der faktisk er en løsning, så jeg tænkte nogenlunde sådan hér:

"Nåhja, jeg skal da osse huske at poste mine breve. Så skal jeg bare finde en postkasse - der er i hvert fald en på Nørreport Station, men kan det ikke hænde at jeg på min vej dertil kommer forbi en anden lidt før? Hov vent ..."

Og så måtte jeg jo dreje meget skarpt af.

Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?